-

Laajennamme toimintaamme kumimuottituotteissa liiketoimintakaupalla Hyvinkäällä.

Laajennamme teknistä kumituotantoa sarjatuotteisiin yritysoston myötä.

Ravelast Oy on ostanut lähes sadan vuoden historian omaavalta Polymer Component Finland Oy:ltä kumituotannon liiketoiminnan.

Ravelast Oy ja Polymer Component Finland Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka kohteena on Hyvinkäällä sijaitseva kumituotanto. Myyjä jatkaa edelleen toimintaansa rullasuksivalmistuksen parissa Marwe Oy nimen alla. Tekninen kumituotanto pysyy Hyvinkäällä ja työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä Ravelast Oy:ssä. 8.

Ravelast Oy on vuonna 1985 perustettu Oulussa toimiva kumi- ja polyuretaanialan yritys, jolla on tuotantoyksiköt myös Nokialla, Vantaalla ja Ruotsin Kiirunassa. Yritys palvelee asiakaskohtaisesti räätälöidyillä teknisillä tuotteillaan laajasti eri teollisuuden aloja.

Polymer Component Finland Oy, joka toimi aikaisemmin Hyvinkään Kumin ja Marwen nimellä, on toiminut vuodesta 1926 alalla. Yhtiön päätuotealueet ovat muotissa valmistetut kumituotteet sekä ruiskuvaletut muovituotteet, ja sillä on myös oma kumisekoittamo sekä laboratorio.

Ravelast Oy laajentaa näin elastisiin polymeerituotteisiin keskittynyttä tuotantoaan sarjatuotteisiin kumituotealueella. Yritysoston tavoitteena on parantaa markkina-asemaansa kaupan myötä saatavilla synergiaeduilla ja vahvemmilla tuotekehitysresursseilla. Ravelast Oy tähtää konsernin liikevaihdon kaksinkertaistamiseen 8-10 M€ vuositasolle n. 60:en työntekijän voimin.