Suojaavat tuotteemme vaativiin käyttöolosuhteisiin

elastomeerit kestävät silloinkin kun teräs jo pettää.

-

Palvelemme laaja-alaisesti eri teollisuusalan prosessilaitoksien kunnossapitoa sekä kunnossapitoyhtiöitä. Kauttamme saatte pinnoitukset ja vuoraukset esimerkiksi säiliöihin ja putkistoihin sekä erilaiset kitkapinnat materiaalinkäsittelylaitteisiin.

Polymeeripinnoitteet suojaavat tuotteenne tai laitteenne pinnan korroosiolta esimerkiksi kemikaaleja, mekaanista kuormitusta tai kosteutta vastaan pidentäen tuotteidenne elinikää. Uuden pinnoitteen vaihtaminen on erittäin kustannustehokas vaihtoehto kokonaan uuden tuotteen hankinnan sijaan.

Laajasta valikoimasta saatte aina oikean pinnoituslaadun kohteeseen, joten ota yhteyttä niin etsitään oikea ratkaisu kohteeseen.  

Helposti asennettava RaveLiner PU-vuorauslevy korkean kulumisen kohteisiin


 

Korkean kulumisen kohteisiin tarjoamme polyuretaanista valmistettua suojalevyä, jonka sisällä oleva teräslevyverkko mahdollistaa levyn taivuttamisen eri muotoihin ja samalla kiinnittämisen poraruuveilla alustaan helposti ja nopeasti.

  • Levyn leikkaaminen tapahtuu esim. kuviosahalla, ja reunojen sekä ruuvinkantojen tiivistys polyuretaaniliimamassalla.
  • Vakiomitta 1000x2000x25mm.
  • Vakiokovuudet ovat 60 ShA ja 80 ShA, joista pehmeämpi soveltuu paremmin tiivistystä vaativiin paikkoihin.
  • Käyttökohteita ovat erilaiset materiaalinkäsittelylaitteet ja osat, kuten säiliöt, suppilot ja seulat, joissa on tarvetta pidentää rungon elinikää, materiaalin virtaavuutta tai vaimentaa melua.
  • Levy on tarvittaessa myös täysin räätälöitävissä. Käyttökohteen mukaan voidaan säädellä kovuutta, materiaalilaatua, mitoitusta tai käyttää RST-, HST- tai alumiiniverkkoa teräksen sijaan.

Tutustu tarkemmin kulutusuojausratkaisuihimme.

Kulutus- ja korroosiosuojaus

Kulutus- ja korroosiosuojaus

Polyuretaanilla ja kumilla tehdyt suojaavat pinnoitukset ja vuoraukset pidentävät koneiden ja laitteiden käyttöikää pienentäen ylläpitokustannuksia.

Lue lisää
Erikoistuotteet kumista ja PU:sta

Erikoistuotteet kumista ja PU:sta

Meiltä saat myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja, kuten vaativat käsikumioinnit, leikatut ja 3-A® 18-03-luokan kumituotteet, halogeenivapaa EPDM sekä PTFE-pulverivalmisteet.

Lue lisää