Suojaavat tuotteemme vaativiin käyttöolosuhteisiin

elastomeerit kestävät silloinkin kun teräs jo pettää.

-

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua elastomeerituotteiden sopimusvalmistuksen saralla useille eri alojen laitetoimittajille.

Avustamme jo tuotesuunnitteluvaiheessa laadukkaan ja kustannustehokkaasti valmistettavan osan suunnittelussa kuin myös oikean kumi- ja polyuretaanilaadun valinnassa.  Kehitämme tarvittaessa uuden kumiseoslaadun, mikäli sopivaa laatua ei löydy vuosikymmenien aikana luodusta reseptivalikoimastamme.

Muottituotteiden tuotekehitysprosessin ja tuotantomme nopean läpimenoajan takaa omaa muottisuunnittelu ja työkaluvalmistus. PU tuotteen muotin tai sen vaatiman emokappaleen voimme myös suunnitella ja valmistaa itse 3D-tulostimellamme. Tulostimella voidaan tehdä myös ensimmäinen prototuote. 

Kauttamme saatte myös kokonaistoimitukset sisältäen metallielastomeerituotteiden teräsosien hankinnat,  tuotteiden kokoonpanot ja vientipakkauksen.  

Valu- ja muottituotteet

Valu- ja muottituotteet

Tarjoamme asiakaskohtaisesti valmistettuja korkealaatuisia muottituotteita polyuretaanista, kumista ja muovista. Laatu valitaan ja tarvittaessa kehitetään aina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää
Erikoistuotteet kumista ja PU:sta

Erikoistuotteet kumista ja PU:sta

Meiltä saat myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja, kuten vaativat käsikumioinnit, leikatut ja 3-A® 18-03-luokan kumituotteet, halogeenivapaa EPDM sekä PTFE-pulverivalmisteet.

Lue lisää
Kulutus- ja korroosiosuojaus

Kulutus- ja korroosiosuojaus

Polyuretaanilla ja kumilla tehdyt suojaavat pinnoitukset ja vuoraukset pidentävät koneiden ja laitteiden käyttöikää pienentäen ylläpitokustannuksia.

Lue lisää