-

Erikoistuotteet kumista ja PU:sta

[]

Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja, ja asiantuntijamme tarjoavat konsultointipalvelua niin tuotesuunnitellussa valmistuksen näkökulmasta kuin materiaalivalinnoissa ja kehityksessä. Asiantuntijamme kannattaakin ottaa mukaan jo hyvin varhaisessa vaiheessa tuotesuunnittelua. 

Meiltä saatte mm. PTFE-pulverivalmisteet, leikatut kumirenkaat ja muut tuotteet sekä erilaiset kumista tai PU:sta toteutettavat asiakaskohtaiset ratkaisut. Tällaisia voivat olla esimerkiksi useampaa kovuutta tai väriäkin yhdistelevät kumi-, silikoni- ja PU-tuotteet. 

Meiltä on saatavilla myös FDA-laatuiset kumi- ja PU-tuotteet sekä myös maitolaatua eli 3-A® 18-03-luokan erilaisia kumilaatuja eri kovuuksissa.

Eräs erikoislaatumme on halogeenivapaa EPDM, joka soveltuu käytettäväksi esim. rakennus- ja kulkuneuvoteollisuuden paloturvallisuutta vaativissa kohteissa. Ne eivät tulipalon sattuessa palaessaan tuota haitallisia halogeenejä sisältäviä palokaasuja. 

Sovellettavia tuotantomenetelmiämme ovat mm. PU-valu sekä ruiskutus,  kumin tasoleikkaus ja meistaus, dippaus ja käsikumiointi normaalien muottausmenetelmien lisäksi. 

Käsikumiointi on kustannustehokas mutta osaamista vaativa tuotantomenetelmä, kun on tarvetta yksittäiselle tai pienelle sarjalle suhteellisen yksinkertaisia kumituotteita. Käsikumioinnilla voidaan esimerkiksi leikata, muotoilla, liimata,  liittää tai rakentaa erilaisia kumimuotoja työkalun päällä.

 

Tarjoamme myös kokoonpano- sekä vientipakkauspalveluja valmistamiemme tuotteiden ympärille.