Ratkaisuja eri teollisuuksien käyttöolosuhteisiin

kestävästi ja räätälöidysti.

-

 

Meiltä löytyvät ratkaisut tuotantoprosessinne suojaamiseen kemikaaleja, lämpöä tai kulumista  vastaan, kuin myös sen toimivuuden parantamiseen, esimerkiksi kitkan tai melun suhteen. Polymeereillä voidaan pinnoittaa niin mustan, ruostumattoman, haponkestävän kuin erikoisterästen lisäksi myös muita aineita, kuten puuta, betonia, lasikuitua ja komposiittia.

Kauttamme saatte myös kattavasti teollisuusalasta riippumatta kumi- tai polyuretaanipinnoitetut pyörät, rullat, renkaat, telat ja kaavarit. Toimitamme esimerkiksi

  • Hyvinvointi ja vapaa-ajan yrityksille vetotarraimia sekä erilaisia pyörästöjä laitteisiin, vetokoneisiin, tamppaimiin ja hisseihin.  Tyytyväisiä esimerkkejä asiakkaistamme ovat useat suomalaiset laskettelukeskukset. Olemme myös Pohjois-Euroopan suurin kumista ja PU:sta tuotettujen rullasuksipyörien valmistaja.  
  • Graafisen alan teollisuudelle erilaisia telapinnoitteita, esim. väri- ja vesitelat.
  • Kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksille erilaisia pyöriä, liukuportaiden rullastoja, tartuntalevyjä. Referenssejä tältä alalta ovat esimerkiksi Millog Oy,  Bombardier Oy,  Kone Oyj ja  Konecranes Service Oyj.
  • Kaupan alalle, kuten tukkureille toimitamme niin o-renkaita kuin erilaisia mittatilaustöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan.
  • Energia- ja ympäristöteollisuudelle pinnoitteita tarpeen mukaisella laaturatkaisulla esimerkiksi seuraaviin kohteisiin: suotimien ja puhdistimien kaavarit ja rullat, kuljetinjärjestelmien kulutusosien pinnoitteet, vetorummut, taittorummut, telamattoajoneuvojen kannatus- ja vetopyörät

  • Meriteollisuudelle esimerkiksi putkistojen pinnoituksia sekä muottituotteita.

Ota yhteyttä meihin, kerro ongelmasi ja ratkaistaan se yhdessä.