Laatua - ajallaan ja turvallisesti

Toimintajärjestelmämme polymeerituotteiden valmistuksessa on sertifioitu.

-

Laadunhallintajärjestelmä ja -prosessimme ovat auditoituja ja niille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kaikki yksikkömme ja on voimassa 3.2.2026 asti. 

Kestävä kehitys ja työntekijöiden turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Ympäristöjärjestelmämme noudattaa ISO 14001:2015 -standardia ja  työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmämme ISO 45001:2018 -standardia. Näiden sertifikaatit ovat voimassa 3.2.2026 asti ja kattavat kaikki yksikkömme.

Olemme myös sitoutuneet kemianteollisuuden kestävän kehityksen vastuullisuusohjelma Responsible Care:een. Ohjelman keskeiset tavoitteet liittyvät luonnonvarojen kestävään käyttöön, tuotannon ja tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden parantamisen ja hyvinvoivan työyhteisön varmistamiseen. 

Hankkimamme kumisekoituksissa käytettävä luonnonkumi tulee vastuullisilta toimittajilta, jotka ovat sertifioineet toimintansa PEFC™-COC- sekä  FSC®-CoC standardien mukaisesti tarjoten läpinäkyvän toimitusketjun vastuullisesti hoidetuista kumipuumetsistä alkaen. 

Kumijätteemme ovat kiertotalouden piirissä, ja testaamme aktiivisesti ratkaisuja myös polyuretaanijätejakeiden uudelleenkäytölle.   Kannamme lakisääteisen pakkausten tuottajavastuun kuulumalla Rinki Oy:n. 

Toimintaamme ohjaavat eettiset ohjeet.

Ravelast Polymersillä on eettinen ohjeisto linjaamassa toimintaamme, ja toivomme myös yhteistyökumppaniemme noudattavan sen periaatteita.

Voit perehtyä ohjeistukseen tarkemmin täällä.  Työntekijöillämme on käytössään sisäinen, anonyymi Whistleblowing-kanava, mikäli he havaitsevat väärinkäytöstä tai muuta epäeettistä toimintaa.