Laatua - ajallaan ja turvallisesti

Toimintajärjestelmämme polymeerituotteiden valmistuksessa on sertifioitu.

-

Laadunhallintajärjestelmä ja -prosessimme ovat auditoituja ja niille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kaikki yksikkömme ja on voimassa 20.6.2021 asti.

Kestävä kehitys ja työntekijöiden turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Ympäristöjärjestelmämme noudattaa ISO 14001:2015 -standardia ja  työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmämme ISO 45001:2018 -standardia. Näiden sertifikaatit ovat voimassa 3.2.2023 asti ja kattavat kaikki yksikkömme.

Olemme myös sitoutuneet kemianteollisuuden kestävän kehityksen vastuullisuusohjelma Responsible Care:een. Ohjelman keskeiset tavoitteet liittyvät luonnonvarojen kestävään käyttöön, tuotannon ja tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden parantamisen ja hyvinvoiva työyhteisön varmistamiseen.  

Kumijätteemme ovatkin kiertotalouden piirissä, ja testaamme aktiivisesti ratkaisuja myös polyuretaanijätejakeiden uudelleenkäytölle.   Kannamme lakisääteisen pakkausten tuottajavastuun kuulumalla Rinki Oy:n. 

 

Toimintaamme ohjaavat eettiset ohjeet.

Ravelast Polymersillä on eettinen ohjeisto linjaamassa toimintaamme, ja toivomme myös yhteistyökumppaniemme noudattavan sen periaatteita.

Voit perehtyä ohjeistukseen tarkemmin täällä.