Räätälöityjä ratkaisuja

eri teollisuuksien käyttöolosuhteisiin.

-

Tarjoamme 100 vuoden kokemuksella tuotteita ja ratkaisuja vaativiin teollisuuden käyttöolosuhteisiin,  joissa tarvitaan suojaa korroosiota, kulutusta tai melua vastaan.

Suojaavat tuotteemme kestävät siellä, missä teräs, muovi tai betoni antavat periksi. 

Valmistamme teknisiä kumi- ja polyuretaanituotteita  asiakkaiden haluamilla ominaisuuksilla 25-97 ShA ja 50-85 ShD kovuusalueilla useiden eri teollisuusalojen tarpeisiin. Asiakaskuntamme edustaa hyvin laajaa kirjoa eri teollisuusaloja alkaen suuryrityksistä kaivos-, teräs- ja paperiteollisuudessa ja päättyen pk-yrityksiin mitä moninaisimmilla aloilla.

Tarjoamme laajan valikoiman eri raaka-aineita, joista voidaan valita juuri oikea laatu käyttökohteen vaatimuksiin nähden. Tuotannon toteutus tapahtuu hyödyntämällä ekologisesti kestävällä tavalla viimeisintä elastomeeri- ja polymeeriteknologiaa mahdollisimman energia- ja kustannustehokkaasti.  Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja tuotantoa tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja tutkimuslaitosten kanssa. 

 

Pinnoitteiden uusinta ja korjaus on paitsi vaivatonta mutta myös ekologista ja taloudellista tuoden kustannussäästöjä asiakkaalle.

Elastinen polymeeripinnoite pidentää tuotteesi tai laitteesi elinikää laskien sen kokonaishankintakustannusta.  Pinnoite mahdollistaa myös helpon ja taloudellisen huollettavuuden, kun uusittavana on vain pinnoitteen osuus laitteesta tai osasta.  

Pinnoitteen uusinnoilla voidaan siis hyödyntää iso osa alkuperäisen tuotteen arvosta. Pinnoitteella toisaalta voidaan pidentää huoltoväliä merkittävästi erityisesti hankalasti huollettavissa kohteissa.

Pinnoitusten huolto

mahdollistaa rungon uusiokäytön useaan kertaan.

Vanhan osan uusiokäyttö uuden pinnoitteen avulla on myös ympäristöystävällinen ratkaisu kokonaan uuden osan hankintaan ja vanhan osan hävitykseen verrattuna.

Alkuperäisen rungon uudelleenkäytöllä pienennetään talouden hiilijalanjälkeä alkaen jo runkoon tarvittavan raaka-aineen alkutuotannon energiatarpeista. Lisäksi merkittävä osa vanhoista poistetuista pinnoitejätteistä saadaan toimitettua vielä kierrätykseen ja sitä myöten uusiokäyttöön. 

Pidempää huoltoväliä

myös haastavissa olosuhteissa.

Pinnoitteen avulla voidaan myös parantaa tuotantoprosessin toimivuutta sekä työympäristön turvallisuutta ja viihtyvyyttä esimerkiksi kitkan tasoa säätämällä tai melua vähentäen.

Pinnoitteen uusinta voidaan myös suorittaa hyvinkin nopealla aikataululla, ja johtuen useista pinnoitusyksiköistämme pystymme tarjoamaan joustavat toimitusajat tarpeen mukaan. 

Tutustu tarkemmin oman toimialasi ratkaisuihin ja referensseihin.

Kustannusäästöä huoltokuluissa

kestävillä pinnoitteillamme.